Hälsa 365/363 - varför???

Är det dags för nya tag snart? Låta 2015 bli året du hälsar preciiis som du har tänkt dig, inte falla tillbaka och röra dig för lite, äta fel och för mycket, skratta för lite, strunta i återhämtning och kramar? För det är väl ingen idé att påbörja nåt idag? Det är ju ändå nyårsafton snart. Sen kommer 13-helgen. Och så börjar jobbet på allvar igen. Eller skolan. Så ska granen kastas ut och allt annat som måste fixas först. Sen... En måndag... då! 

Äh, det kanske inte alls gäller dig, men du känner säkert nån som berättar om sina planerade livsstilsförbättringar som kanske till och med slutar innan de har börjat. Det gör vi! 

Om du och den/de där du känner vill ha några verktyg som hjälper er/den/dem att hålla det du/den/de lovar dig/sig själv(a) bjuder vi på det här:

  • VARFÖR ska du/den/de göra din/sin livsstilsförändring? I ordet varför finns den verkliga anledningen, den som gör att det är lättare att hitta motivationen. Bestäm inte bara vad och hur du/den/de ska göra, fråga varför!
  • SMÅ STEG i rätt riktning är lättare att ta en stora kliv. Lita på det lilla stegets kraft och var nöjd med det en dag då det är tungt. 
  • BÖRJA NU! Gör något åt situationen på direkten - planera inte sönder processen, agera! kör! Gör! Så är du/den/de igång liksom...

Och du: gott slut på 2014! Fira dina framgångar och fira den du är. Varför inte liksom;-)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.