Hälsa 365/364: Lovar du?

Brukar du lova dig själv saker inför ett nytt år? Revidera och sätta upp nya mål?
Jag brukar landa i mitt kommande år kanske inte alltid exakt på nyårsafton, men dagarna efter. Fundera över om det är något jag är extra nöjd över som jag verkligen vill ha kvar, något jag vill förändra/förbättra och något jag vill uppnå. Nytt år och nya mål.

Här är mina löften för 2014.
Har verkligen bara sprungit på känsla. Njutit av stegen och vågat ta bort prestation i löpningen.
Har gapskrattat mycket.
Har försökt att bara vara, släppt lite på alla måsten, framför allt hemma. Vågat vara en stökig mamma.

Har mer att göra med rörligheten... för där hittade jag aldrig mitt fokus under 2014. Och det är viktigt för mig, så just nu ligger mina tankar kring vilka mål jag ska ha och hur jag ska planera för att prioritera så att det blir av.

Dagens hälsotips är att ta dig tid för att sätta mål. Oavsett om du gör det för att det är nytt år eller inte, men tänk steget längre än det dåliga samvetet och första veckan i januari.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.