Hälsa 365/365 - 2015, nu kommer vi!

Hälsa 365/365 - 2015, nu kommer vi!

365:e blogginlägget av 365 på vårt tema hälsa 365, det vill säga hälsa varje dag. Vår avsikt med det har varit att ge dig ett hälsotips varje dag, hela året - inga stora revolutionerande tips utan enkla vardagliga saker som gör att du varje dag kan göra något som får dig att hälsa mera™. Hoppas att du har gillat dem. Det har vi:-) 

Nu är det alldeles snart nytt år och vi testar nytt grepp. Under 2015 kommer vi att finnas på sociala medier varje dag, vi hänger ju på både facebook, instagram (Malin L) och instagram igen (Malin O) och twitter, vi kommer att finnas irl i löparspåren med företag som satsar på Göteborgsvarvet och på att ha kul tillsammans, vi kommer att göra fler webbkurser och vi kommer skapa hälsodagar, nätverk och podavsnitt, nyhetsbrev, styrkeklasser, dans- och pilatesklasser. Vi kommer att finns som experter i tidningsartiklar, vi kommer att skriva artiklar och vi kommer att föreläsa. Och självklart kommer vi att finnas här på bloggen under lite andra former. Vad sägs om en hälsospaning varje vecka? Eller ännu mera fredag än vanligt? Tala gärna om vad du tycker! 

Och du: GOTT NYTT ÅR!

//Malin och Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.