Hälsa 365/41

Hälsa mera

Gör av med energi för att få mer energi! Energiåtervinning i sann Hälsamera-anda. När du använder kroppen och gör av med energi får du mer energi tillbaka. För varje timme som du tränar, får du sådär ungefär tre timmars energi. Inte mer än rätt? Eller för bra för att vara sant? Det är välförtjänt rätt, det är magiskt och det är sant!

Kommer du ihåg min (Malin L) deal med mig själv i höstas? Då sparade jag pengar till mig själv genom att avsätta en summa för varje gång jag sprang, cyklade eller gick dit jag skulle. Bussbiljetter, bensin, parkeringspengar, allt det som kostar när vi transporterar oss + en egenpåhittad miljöavgift skulle generera i ett par nya löparskor (läs om hälsoutmaningen), sparade pengar, bättre konditon, mer energi och sparad miljö. Hittills har jag sparat ihop till 2 par skor! Det ena paret ser du på bilden ovan, det andra paret är beställt! Och det har ju egentligen inte kostat mig något - mer än en bättre hälsa. Och ett bidrag för miljövänligheten. 

Ojidrinks finns på fler ställen nu, testa dem. En hutt ger energi till cykelturen till jobbet idag. Och så är det gott också!

Snacka energiåtervinning: Dagens hälsa365: gör av med energi, det tjänar du energi på. Wow för all win-win i det här!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.