Hälsa 365/72: Dåliga ursäkter

Alfons

Vi ger dig några dåliga ursäkter för att inte träna... så slipper du undan dom sen och kan fokusera på att hälsa mera hela tiden.

Det är tråkigt att träna. Japp, det må hända att du tycker det, men det finns många saker som är tråkigare var så säker... fundera lite så lovar vi att träningen skjuter upp sig högre upp på roligt listan på direkten.

Jag har inte tid... men vem tusan har tid? Eller är det kanske så att tid är det enda vi har, egentligen? TA DIG TID. Basta.

Jag känner mig trött. Känn inte efter så himlans mycket, bara gör. Och gör det till vad det blir, anpassat efter hur du mår just idag.

Jag börjar på måndag... Tur att det finns så många måndagar, eller hur? Människor som skjuter upp saker håller ofta på så hela tiden. Hoppsan, livet sprang visst förbi och imorgon/på måndag/nästa vecka skulle du ha gjort det...

Jag ska bara... som Alfons Åberg säger (Bild lånad av svtplay.se). Se till att det inte finns för många "bara" i ditt liv. Det går att sålla "bara" om du vill. 

TÄNK NU PÅ - den bästa träningen är den som blir av. Du kan. Gör det nu!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.