Hälsa 365/99 - unika nr 99

Hälsa mera

Den store number 99, Wayne Gretzky. Mannen med 61 NHL-rekord; flest mål/säsong, flest mål/match, flest assists/mål osv osv... För dig som gillar hockey kommer det här inte som någon nyhet, för dig som undrar vem Wayne Gretzky är: det spelar ingen roll. Han var unik på isen med hockeyklubban i handen och skridskorna på fötterna. Han var så unik att han tvingades flytta från sin hemstad som ung tonåring, inte för att han inte kunde fortsätta utvecklas där, utan för alla elaka, avundsjuka hockeyspelande ungdomar och deras föräldrar. Han var unik i sitt val av nummer på tröjan. Nummer 99 - ett nummer ingen annan använder.

Idag är det dag 99 år 2014 - en dag så unik att den aldrig kommer tillbaka. En dag då du inte låter avundsjuka kollegor, familjemedlemmar, vänner göra att du ändrar dina planer och flyttar på dig. En dag då du står upp för dig själv och din hälsa. En dag då du väljer att hälsa mera™ och att vara stolt över det. En dag då du struntar i dem som fnyser och säger "du är inte klok som går upp i ottan för att träna" eller "det är ju knäppt att inte vilja njuta av en bulle extra" eller "måste du stå upp och jobba, vad jobbigt!". 

Dagens #hälsa365 : var stolt över att vara unik och låt din unikitet gynna din hälsa. Because You´re worth it...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.