Hälsa för entreprenörer som vill lyckas

hälsa för entreprenörer, Hälsa mera, Malin Lundskog, webbkurser

Hälsa för entreprenörer som vill lyckas

Jobbar du för mycket och sover för lite? Driver du eget och har inte tid att träna eller fixa bra mat? Vill du lyckas i ditt företagande? Läs vidare: jag är så mäkta stolt över att äntligen kunna berätta för er att jag samarbetar med min lärare inom digitalt entreprenörskap, Anna Åberg och att vi tillsammans har skapat kursen Hälsa för entreprenörer som vill lyckas. 

Annas erfarenheter och kunskap inom företagande och min hälsoexpertis är en finfin kombination som ger dig verktyg att skaffa hälsosamma entreprenörsvanor. Den förste februari 2018 drar pilotkursen igång! Det är en trettio dagar lång kickstart till hållbart entreprenörskap och du som jobbar för mycket och sover för lite har definitivt nytta av den. 

1 april 2018 kör vi en ny omgång av kursen. Under trettio dagar får du våra tips och tricks inom träning, återhämtning och kost och hur det hänger ihop med ett lyckat företagande. Varmt välkommen att hänga med!

Här hittar du kursen: Hälsa för entreprenörer som vill lyckas

Hälsa för entreprenörer, Anna Åberg, Malin Lundskog
Anna (till höger) och jag efter en föreläsning i Ulricehamn 

 Ja, självklart är du välkommen att tipsa en entreprenör i din närhet om kursen!

Comments

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.