Hälsa flera!

Hälsa mera

Idag var en sån där dag, där jag hade satt målet för min träning, men där jag hade behövt någon som bara fanns där vid min sida och pushade mig när det kändes tungt. Det blev lixom inte tungt idag, utan jag gav upp redan innan. Kunde inte pressa mig själv. Det är bra att hälsa mera om man är flera. Lättare att hitta sitt max och göra lite till...

Malin - kom hem och pressa mig. Jag behöver´t!

/Malin O saknar en träningskompis

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.