Hälsa hjälpsamt

Hälsa mera

Detta med att dra alla över en kam... Inte alls politiskt korrekt och har väl inget m hälsa att höra. Egentligen. Men idag är det både pk o hälsosamt: alla gotlänningar är så härligt hjälpsamma. Alla! Och alla som turistar på Gotland oxå. Och alla sommargäster. Alla! 

Vi har fått telefoner laddade, fantastiska vägbeskrivningar utan att vi ens har bett om det, gratis boendeerbjudande i en gammal väderkvarn,  tips på finfina badställen, gratis tältplats på en camping (med bästa utsikten) och vattenflaskor påfyllda (Ihre strandcafé på bilden). Och sol. 

Efter en knapp veckas cykelsemestrande på Gotland är jag helt säker på att jag aldrig aldrig vill göra om det. Det går inte att överträffa det här! Fast säker kan man ju aldrig vara...

Hälsar tacksamt på alla som hälsar hjälpsamt. Det kommer tillbaka. Mångfalt! Och DET är hälsa för själen. Så hälsa hjälpsamt - du kommer att få mängder av hjälp tillbaka, det är ju så det funkar. Och det har alla fattat på Gotland. 

Gonatt/Malin L

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.