Hälsa i kalendern...

Hälsa mera

Hoppsan! Vilken kul utmaning jag fick av Malin O i vår hälsoadventskalender idag - tar med mig den till cirkelträningen jag håller på SCA i eftermiddag: "testa en ny träningsform/övning idag". Hmmm... vad det blir kommer upp på vår facebook-sida ikväll - inte ens jag vet vad jag ska klura ut idag. 

Som vi berättade i förrgår öppnar vi hälsokalender så det står härliga till, sådär som sig bör i december. I år ska vi (h)jula hälsosamt! Och du är varmt välkommen att hänga med såklart. 

Jag använder knoppen för att hitta nytt sätt att utmana kroppen i eftermiddag. Har du nåt bra tips? Har du några hälsosamma julidéer för att hälsa mera™? Berätta gärna! Och: använd gärna vår kalender till att (h)jula med hälsan.

Malin L

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.