Hälsa mera på Cykelutmaningen

Hälsa mera

Hälsa mera är stolta, starka och uthålliga samarbetspartners till Cykelutmaningen som, precis som vi, menar att det räcker med ganska små förändringar för att må mycket bättre. Ja, det är ju det som är att hälsa mera™. Hur du än bär dig åt så är Cykelutmaningen en tävling som ger resultat, både när det gäller hälsa och miljö. Ja, du kan vinna andra priser också!

Har ni miljö- och friskvårdsmål på din arbetsplats? (Om inte borde ni kanske ha det?) Cykelutmaningen är ett verktyg som underlättar för er att nå de målen. Bilda ett lag med dina kollegor, tävla med varandra (mot andra?) genom att gå, åka kollektivt eller (som du ju förstår av namnet på tävlingen) cykla till, från och i jobbet. Som sagt: win-win för både hälsan och miljön. Och din ekonomi? Ja, sen är det ju kul också! Att tävla, att vara med i ett lag och att cykla.

Visst vill du vara med? Hör av dig till oss!

Följ Cykelutmaningen på twitter, instagram och facebook

 

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.