Hälsa mera på nytt sätt

Hälsa mera

Delad glädje är dubbel glädje, så stod det på förkläde som en av mina dockor hade när jag var liten. Fattar exakt vad det betyder! Att dela glädje ger ta mej tusan dubbel glädje! Minst alltså. Och idéer som får liv i tvåsamhet har dubbelt så stora möjligheter att växa till sig. Tankar som landar hos en klok medmänniska ges möjlighet att bli konkreta, bedrövelser och besvikelser krymper till oväsentligheter när man är två och gapskratt som odlas i gemenskap är härligt smittsamma.

Och från och med nu drivs Hälsa mera på nytt sätt... Malin Lundskog forsätter med glädje och energi att hälsa mera™ på dig och dina kollegor, för Hälsa mera kommer att fortsätta med: - föreläsningar. Be gärna Malin prata om vikten av obalans i livet (ja, det är sant!), om stress, motivation, målbilder och träning. - kurser och workshops inom hälsa och hälsa på jobbet. Bara en sån sak som hjulande hälsa på jobbet... - webbkurser. Hälsa mera har massor med hälsosamma webbkurser som du hittar här. - träning såklart. Ladda för lopp och för livet i största allmänhet med Hälsa mera. De som har gjort det är mer än nöjda. - Hälsa mera-podden. Inom kort kommer poddens sommarspecial med bl.a. prat med Tony Irving. Det blir grejer till hängmattan det! - att verka för att hälsa, både på jobbet och hemma, blir lika naturligt som en fikarast. Boken "Hälsan i fokus för framgångsrika ledare" är ett steg i den riktningen. Det kommer mera! Same same, fast en Malin vid rodret istället för två alltså.

DÄR SKRATT SAKNAS GÖRS FÅ FRAMSTEG Det är med den känslan jag med varm hand lämnar över den skapelse som Hälsa mera är och ska bli. För det är med skratt vi skapat de framsteg vi har gjort. Malin Lundskog är en person som gör mig stark och glad, som peppat mig när det behövts en knuff och som alltid har tid för ett gapskratt. Hon lever hälsan på ett helt naturligt sätt. Stort lycka till är det jag vill lämna med bästa partnern ever – och Malin, du vet att när du behöver gapskratta, stöta och nöta, springa tillsammans, gråta en skvätt… ja, då finns jag alltid för dig//Malin O Malin Odéhn då, vad händer med henne? Jo, hon springer vidare på nya äventyr. Det som en gång började med att det sa klick på gymmets omklädningsrum slutar med varma kramar och hoppfulla på återseenden, kanske med Malin O som kund till Hälsa mera?

Om någon av hennes framtida arbetsgivare och/eller kollegor undrar hur hon är att jobba med har jag inget annat än "energisk, ordningssam, kreativ, positiv, insiktsfull, snabb ( i både ben och tanke), eftertänksam, modig och alldeles... alldeles underbar. Och grym på att få mig att tro på mig själv" Frisk vågat hälften vunnet, som mormor brukade säga. Jajamensan fattas bara mormor! Vi har vågat. Massor! Och vi fortsätter i samma anda, för inte kan man sluta när det finns så mycket kvar att göra? Så mycket mera hälsa mera™ att utföra och så mycket kul att se fram emot. Drömma om. Utveckla. Förverkliga. Det här är bara början...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.