Hälsa och personlig utveckling - jag tänker till om det hälsosamma med att utvecklas

Malin Lundskog

Det är en solklar koppling mellan hälsa/må bra och personlig utveckling tycker jag, därför var det kul att få filosofera om det här i podcasten Över en fika. Här kan du lyssna på podden:

Podcasten Över en fika - Podden tar upp temat personlig utveckling och som av en händelse (?) råkade jag halka in på hälsa och hur hälsosamt det är att utvecklas och vilja utvecklas som människa. 

Kul om du vill lyssna - när du har gjort det, eller innan dess om du inte lyssnar: vad tycker du om personlig utveckling och hälsa? Finns det ett samband? Tror du, som jag, att vi behöver utvecklas som människor och tycka om oss själv för att må bra. 

glad fri stark

PS. Boken GLAD Fri STARK som släpps den andre december är förvisso en bok om hälsa, men med tanke på hur jag tänker på hälsosamma beteenden och vanor, så är den definitivt en bok om och för din personliga utveckling. Och att hålla i det långa loppet. Våga lära känna sig själv och våga skaffa sig det liv man vill leva. Inte det liv som man förväntas leva ... Du kan förbeställa boken här: Förbeställ boken GLAD FRi STARK

Ses snart igen,
tills dess:

heja heja dig!
//Malin

Comments

Permalink

Jag tänker personlig utveckling och hälsa är samma sak. Bland mycket annat. Spännande skrev ett blogginlägg om detta också ikväll :-) Och kan inte tänka mig annat än att din bok kommer vara fantastiskt inspirerande!!

Permalink

För mig är livet att växa som människa. Att faktiskt bli så "stor" som jag ibland är rädd för att jag är/kan vara. Att växa så att jag kan vara autentisk och i stämning med HELA mig MER av tiden.

Jag har ännu inte lyssnat på podden, men lägger den till min lyssna-lista och hejarop till dig och din kommande bok! Heja heja!!

In reply to by Tess Mabon

Permalink

- håller med. Viktigt för mig också. Och sååå hälsosamt ;-) 

//Malin

Permalink

Så kul att läsa ett till inlägg idag om hälsa och en bredare definition av begreppet. Som du säger är det mycket riktigt så att vi alla har möjligheten att leva våra liv fullt ut, inte efter förbeställda mallar.

In reply to by Fitnessfia

Permalink

Ja - färre mallar åt folket!

Go söndagkväll :-) 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.