Hälsa som livsstil OCH arbete

Hälsa mera

Just nu är det rörigt i mitt huvud. Det blir så ibland. Känns som det kokar, och kokar, och kokar... och mitt i allt bubblande har jag svårt att vara smart, att välja rätt, att välja bort. Jag springer på alla puckar lika snabbt och det blir lixom inget bra med nåt. Dessutom är det alltid träningen som blir lidande i dessa perioder, fast det är den jag borde prioritera mest. Detta är en vår med många titlar på min lista.... så då behöver jag ibland skjuta upp och skjuta undan. Och ibland bara göra. För att få gjort. Och vara nöjd. NÖJD blir veckans ord. Att vara good enough. Nöja sig. Och njuta. Att kombinera mammaledighet med företagande, och prestera efter principen nöjd...

Läste en gammal favorit på Saras blogg Träningsglädje. Ett stycke; "Hur som helst. I takt med att mitt arbetsliv numer inte har några begränsningar så måste jag se upp med det där jävligt noga. Jag måste bli så sjukt mycket mer ego. Jag tänker på det ofta och det är en tillvänjning som tar tid. Att säga nej och att tänka på mig själv först. Jag är en sådan där person som älskar att prestera för alla andras skull. Vara till lags. Göra rätt. Överträffa förväntningar. Jag brottas varje dag med att vara nöjd med good enough." Läs gärna hela texten här... grymt bra!/Malin O nöjer vidare...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.