Hälsa365/81 10 000 timmars träning

Inte en enda människa föds som expert, de som blir allra allra bäst inom sina respektive områden tränar. Massor! Det är inte vilken träning som helst som gäller heller, om du vill bli allra allra bäst: det är medveten träning. Fokuserad träning. Den som når längst är den som jobbar hårdast och som inte ger upp. Första gången man mätte sånt här handlade det om violinister och de bästa av de bästa hade tränat i 10 000 timmar. Medvetet. Fokuserat. 

Du kanske inte har som mål att bli bäst på att stå i plankan springa runt sjön, äta hälsosamt, meditera eller vilken väg du nu tar för att hälsa mera™, men förhoppningsvis har du som mål att bli just ditt hälsosammaste, gladaste, friskaste jag. Och vet du: du behöver jobba för det. Medvetet. Fokuserat. Inte 24 timmar/dygn, men när du tränar på att hälsa mera™ - gör det fokuserat. Medvetet. Det sätter sina positiva spår i både kropp och knopp.

Vi hälsar mera™ med dig varje dag, minst 10 000 timmar. Dagens #hälsa365: fokusera på det du gör. Var medveten om vad du gör. Och gör det om och om och om igen... Heja heja!

 

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.