Hälsan i fokus för framgångsrika ledare

Hälsa mera

När jag läser er bok, har jag ett stort leende över hela fejan! Det är så kul, våra värderingar och vår syn på hälsa är så lika. Jag önskar att jag hade fått den boken i handen när jag var chef och försökte förändra världen. Hoppas att våra chefer och ledare förstår hur viktigt detta är. //Ulrika Funkqvist Dipl Kostrådgivare Specialinriktning socker. Beställ här!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.