Hälsobokarinspiration om kost och kondition

Hälsa mera

Sitter i solen (måste ju fylla på d-vitaminlagret) och äter röda linser i vitlöksfräs, spetskål, morötter, avokado. Ett ägg slank visst ner också. Och dricker vatten. Såklart! Väntar på att ingefärsavkoket (tack för tipset akaontherun) ska svalna lite, det blir dagens lunchefterrätt.

Näe, inte som vilken dag som helst. Men just idag! Just idag lyser solen, jag hade lunchen förberedd (annars trillar jag lika lätt dit, som precis vem som helst, i de där snabba lösningarnas fälla, och nöjer mig m ägg . Och en macka. Eller två...) Känns extra gôtt att lunchen är av det vi brukar kalla bättre slaget idag, för jag har precis varit på Sca i Eklanda och lyssnat på Ola, en av Hälsobokarnas inspiratörer. Ola pratade kost och kost i samband med konditionsträning. Härligt inspirerande och motiverande. Det här vill du också höra! 

Ett bra gäng från Sca, laddade för den löparutmaning vi drar igång där, verkade tycka detsamma. Precis som när det gäller allt annat, jag kanske överdriver när jag skriver allt men... kanske inte?, handlar det bästa sättet att äta på om ditt eget sunda förnuft. Du väljer själv! Du väljer själv det som är bäst för just dig. Eller?

Lunchat med förnuft, tränar med känsla senare. Och foamrollar vidare på ett (förhoppningsvis) snart maradebuterande ben. Hälsa mera med sunt förnuft du också!

Malin L

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.