hälsoföretagare - ge mer till fler online

Hälsoföretagare - ge mer till fler online

Hälsoföretagare - ge mer till fler online utan att jobba mer. Kanske till och med mindre? Men smartare. Snart är det dags för världspremiären av Extended Freedom Academy för hälsoföretagare. Du vet, sådana som oss som vill inspirera, peppa och lära ut hälsosamma vanor och som helst skulle vilja jobba dygnet runt. Men vet att vi behöver återhämtning, precis som de vi hjälper ... Det här är världens stöttning för sådana som oss!

Extended Freedom Academy

Extended Freedom Academy är ett årslångt program som ger stöttning i dels en företagares personliga utveckling och dels företagets utveckling. Jag pratar mer om det på filmen och du kan läsa mer om det här: Extended Freedom Academy - lyckas online som hälsoföretagare

Jag är superstolt över att vara den som driver världens första specialinriktade Extended Freedom Academy och jag är självklart galet glad över att vi som hälsoentreprenörer ska jobba tillsammans. Ja, så att vi kan göra ännu mer för dem omkring oss. Sprida vår passion, mission, vår kunskap och vår energi. Det är ju sådana vi är! Vi vill så mycket. Vi kan så mycket. Men vi har inte fler timmar på dygnet än någon annan ... därför är det här med att digitalisera sin verksamhet så viktigt. Och så oerhört smart!

Visst kan vi hälsoföretagare ge mer till fler

Och vi kan göra det utan att själva leva ohälsosamt. Jag gick själv programmet Extended Freedom Academy för några år sedan och det gav mig en kick i rätt riktning, en trygghet i att det jag gör är rätt och en stark tro på både mig själv och min verksamhet. Dessutom fick jag en hel drös med affärskollegor att samarbeta och bolla idéer med. Allt det där har jag kvar. Ser verkligen fram emot att driva det här inom hälsobranschen - tillsammans kan vi ta mig tusan åstadkomma storverk!

Du som jobbar med hälsa, eller du som känner någon som gör det: kontakta mig! OBS! Earlybird maj ut. 

Ses snart igen,

heja heja dig

//Malin

hälsoföretagare - ge mer till fler

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.