Hälsosamma drömmar

Hälsa mera

Vad drömmer du om?
Lista dina 3 drömmar och börja bana vägen
mot drömmarnas land...


3 drömmar... Ändå skönt att Malin O begränsar åt mig, för jag har en tendens att spreta iväg med mina drömmar. Att drömma är faktiskt viktigt för hälsan - annars är det svårt att nå till den hjulande hjärnan som vi på Hälsa mera tycker är en viktig del av hälsan. Att våga tänka stort och drömma sånt som kanske inte är helt logiskt - det är ett hälsotecken och det ger energi till livet. 

Innan jag berättar om mina 3 drömmar: GRATTIS MALIN O! Och alla andra Malin - idag är det vår namnsdag. Och Nobelfirande. Och drömlistande. Min drömlista ser ut såhär just idag (utan prioriteringsordning), den kan mycket väl ändras läng vägen:

  • fortsätta att vara glad och se livet som ett spännande äventyr, fyllt av möjligheter
  • vara tillräckligt fysiskt stark för att kunna ta mig an de äventyr jag vill i livet
  • öppna och nära relationer med de som betyder mycket för mig

Jag drömmer vidare och banar vägen mot drömmarnas land, gör sånt som gör mig glad - idag kör jag hårt med andra: pt:ar en fantastiskt inspirerande kvinna, instruerar spinning, core och pilates och skriver vidare på Malin O:s och min nyårspresent till dig... Många möjligheter, fysisk styrka och hoppas hoppas på middag med hela familjen (en utmaning i sig med två tränande tonårskillar och två entreprenöriella föräldrar) Vad drömmer du om?

Malin L

 

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.