Hållbar hälsa

Det är ju vår vision, vi på Hälsa mera, att vi ska bidra till mänsklig hållbarhet genom bland annat små hälsoknuffar. Hälsa är så mycket mer för oss än att till exempel bara fokusera på träning. Eller bara fokusera på att äta rätt, eller meditera, eller tänka positivt, eller... Allt hänger ihop och jag är fullt medveten om att jag har sagt det förut: Allt hänger ihop! Kroppen, knoppen, kosten, vilan, lyckan, sansen, obalansen. A L L T hänger ihop.

Och vi vill alla hänga ihop och hälsa på ett för oss hållbart sätt, eller hur? Tänk dig själv att hitta ett så bra sätt att leva att du kan köra bänkpress när du är 90 år! Kunna träna med dina kompisar, värma upp, stretcha, skratta, tjôta lite, inspirera andra, transpirera och äta din gröt och dina lingon. När du är 90! Låter det osannolikt? Det är det inte! Inte om du frågar Göte, som jag såg på Västnytt (http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/varldens-starkaste-90-aring) igår kväll när han lattjade runt i Friidrottens hus med sina kompisar, när han pratade om sin kosthållning med jublande barn och ungdomar och när han slog rekord i bänkpress. Säger bra WOW! Och tror bestämt att jag har en ny idol... Läs mer här: http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2134899-90-arige-gote-klarade-88-kil...

Hälsa hållbart! Så ses vi på gymmet om sådär 40-50 år också. Vad tror du är bästa sättet för att åstadkomma mänsklig hållbarhet? Kan vi ge varandra en hälsoknuff på något sätt?
Malin L

(något skumt med vårt bloggverktyg just nu, så jag kan inte länka som jag vill. Inslag från Västnytt och artikel från GP)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.