Har du 2 minuter?

Idag bjuder vi på en regel som är enkel att följa. Vi pratar ofta om det lilla stegets kraft och här kommer en regel som handlar om det där lilla steget som kan vara avgörande för vägen mot hälsosamma (och andra) mål: 2-minutersregeln.

Idag bjuder vi på en regel som är enkel att följa. Vi pratar ofta om det lilla stegets kraft och här kommer en regel som handlar om det där lilla steget som kan vara avgörande för vägen mot hälsosamma (och andra) mål: 2-minutersregeln. Träna på det du vill bli bra på 2 minuter/dag. Så enkelt kan det vara att jobba mot sitt mål: 2 minuter/dag. Självklart kan det ta tid att nå dina mål om du lever efter den regeln varje dag, det är upp till dig om du vill träna mer än 2 minuter/dag. Men: i bland kommer det dagar när även du glömmer, inte orkar och har ont om tid och det är precis en sådan dag som 2-minutersregeln är mer än guld värd. Heja heja!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.