Hellre att än hur

Förbereder en föreläsning inför kommande vecka och sprang på en text ur Emma Pihls Vinnare i din egen tävling;

"Många frågar mig hur jag hinner med så mycket i mitt liv. ”Hellre att än hur” är mitt svar. Jag bjuder hellre in vänner på middag, gör en arbetsuppgift, håller en föreläsning eller ringer ett samtal än tänker på att detta ska bli perfekt. Perfektdriften begränsar och sätter käppar i hjulet för den innehåller föreställningar om att det går att misslyckas. Börja med att rulla cykeln – då är det lättare att styra än att styra med käppar i hjulet. Höga prestationskrav är en risk för att inte komma någonstans."

Åååå...så rätt. Jag har börjat hamna där mer och mer. Var en sån riktig duktig flicka förr, och även nu, men mer ibland än alltid.

/Malin O är numera nöjd att lyckas missa... det kan ju bli bättre än vad jag först trodde

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.