Hinner du inte träna? Jag bjuder på träningen du hinner!

jägarvila, träning, Malin Lundskog

Det finns oändligt många ursäkter för att inte röra på sig, oavsett om det handlar om träning eller motion. Något de flesta skyller på är tiden. Jag hinner inte träna eller jag har inte tid att ta en promenad. Och hey, jag går i den fällan själv ibland!

Men för att vi ska må så bra vi kan är fysisk aktivitet himla viktigt och ärligt talat: egentligen hinner vi inte inte röra på oss - för med fysisk träning kommer (bland annat) mer energi och bättre sömn och avslappning, vilket leder till högre effektivitet när det behövs, så ... vi sparar tid på att lägga tid på träning.

du hinner träna, Malin Lundskog

Krångla inte till det för dig
Tänk att här hamnar jag allt som oftast - i att göra det enkelt. Då är det troligare att det blir gjort oftare och ofta är det som skapar goda vanor, så ... keep it simple, motionera och träna hellre kort än inte alls! 

Jag bjuder på träningen du hinner
Du som ofta använder tidsargumentet: jag bjuder på fem träningspass som gör att du inte kan skylla på att du inte har tid. Det längsta av passen är 8 minuter och känner du för det kan du faktiskt dela upp det i ännu kortare pass. Så: du hinner röra på dig! 

Du hittar passen om du går tillbaka till startsidan av bloggen och kikar under den stora startbilden. 

Apropå ursäkter: 
I min bok GLAD FRi STARK, som släpps andre december, skriver jag om de tio vanligaste ursäkterna jag stöter på bland människor som vill komma igång med träning och ett hälsosamt liv och vad ursäkterna vill skydda oss ifrån. Gissa vilka de är?!

I boken kallar jag dem självsabotörer som det går alldeles utmärkt att göra självhjälpare. Så du är inte ett dugg hopplös, om du tror det. Och du har tid!

Heja heja tills vi ses igen!
//Malin

PS. Häng gärna med mig på Bloglovin´ - så får du alla uppdateringar som ett brev på posten. 

Comments

Permalink

Nä brist på tid är sällan min ursäkt utan för mig handlar det om andra saker. Jag ska kika på din filmer och se om det är något jag kan göra.

Jag hoppas kunna komma på din release :D

att just tid inte din ursäkt, tidscoach o allt! Det är olika för oss alla, men vi bär alla på ursäkter som är så himla invanda att vi tror på dem. Och i tränings- och motionssammanhang möter jag ofta ofta ofta just tid som en sådan falsk sanning.

Oj, vad kul om du kommer på releasen!

//Malin 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.