inspiration och motivation - bara tomt snack?

talare, föreläsning, Malin Lundskog, Hälsa mera

Föreläsningar?
Hade tänkt göra reklam för mina föreläsningar här på bloggen, men kom på att det inte finns några andra sätt att göra det på än att redan från början tala om att du måste göra skitjobbet själv! Inte föreläsa kanske, det gör jag gärna! Men jobbet som leder till goda vanor, glädje, frihet och styrka. Det är ditt jobb ...

Den vanligaste frågan jag får när telefonen ringer med en föreläsningsförfrågan i andra ändan är: kan du inspirera mig och mina medarbetare att hitta energi och få oss att komma igång med träning, att hitta motivationen? Eftersom jag verkligen gillar att föreläsa är min spontana känsla att jag vill säga ja direkt. Klart att jag kan! Klart att jag kan komma och föreläsa för er en timme (den som ringer har sällan tid eller budget för mer, allt ska lösas på en timme!) och klart att jag kan hjälpa er att hitta motivationen. Under den timmen. 

Jag inspirerar och motiverar
Och grejen är den att jag kan det! Jag kan få er att bli inspirerade och  motiverade till goda vanor, bättre sömn, mer glädje eller vad knäckfrågan än är för er, men ... skitjobbet måste ni göra själva! Det som kommer efter en inspirerande och motiverande föreläsning. Det som kommer när den där euforin en ofta känner efter att någon karismatisk föreläsare har levererat sina tre bästa tips på bästa sättet att leva. När samma gamla kollegor agerar på samma gamla sätt i samma miljö som tidigare. Det skitjobbet är ert att göra. 

Men, jag kommer gärna och föreläser en timme. Eller en halvdag. Kör en workshop för att ni ska få tänka till lite själva och sätta det jag säger i ert eget perspektiv. Och jag kommer gärna tillbaka för att ge mer kraft, energi, inspiration och motivation. För grejen med inspiration och motivation är att det kräver arbete för att behålla. De goda vanorna kommer inte av en föreläsning om inte något händer efter föreläsningen. Repetition är inte bara kunskapens moder, det är också vanornas moder ... 

Nej, inspiration och motivation är inte bara tomt snack, inte ens på en föreläsning. Men ska ni få ut så mycket som möjligt från en föreläsning - var beredda på att göra jobbet efteråt! Jag är gärna med på den resan också :-) 

Tips på föreläsningar
Jahaja ... det här blev ju inte någon vidare reklam för mina egna föreläsningar, kanske dags att ändå tipsa om det jag föreläser om? Läs om mina föreläsningar här och kontakta mig för mer information och/eller bokning. Jag lovar att inte ropa ja direkt, i alla fall inte utan att vi pratar om vad som händer sen;-) 

Ring mig på 0707545624 eller maila heja@halsamera.se så pratar vi mer. Okej?!

Heja heja dig så länge!

//Malin

Bilden? Så kan jag se ut ibland när jag föreläser ...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.