Jag älskar folkfest!

Hälsa mera

Den blå linjen som har trampats av mängder av löparfötter av olika slag, den gör mig helt pirrig! Många gånger har ett par av de där löparfötterna varit mina, ibland har de persat och en gång har de kommit sist i mål. Ibland har de trampat runt helt oberörda och någon gång har de gjort ont. En sak har de gemensamt med tiotusentals andra löparfötter: de vill tillbaka!

Jag har haft lite mankemang med rygg, hälsena och hamstring (ja, ja - allt hänger ihop) och dessutom fullt upp med att löpcoacha massa härliga männsikor inför varvet och inte prioriterat min egen träning. Som svar på frågan många ställer "varför springer inte du?" 

Som jag verkligen njöt av att se glädjen hos dem som jag har tränat. För att de sprang! För att de hade kul! Och för att de, precis som jag, blir alldeles lyckliga av folkfesten som ett Göteborgsvarv är. Få saker går upp mot den festen, där alla vill samma sak. Där alla strävar åt samma håll. Där alla vill varandra väl. Det skulle vara en Springsteenkonsert på Ullevi då. Eller en Håkan-konsert. Jag kör konsertfolkfesterna i år. 

Just nu: tack för i år Göteborgsvarvet! Ses om ett år!

(Och tack alla ni härliga som låter mig peppa er. Hoppas att vi ses inom ett år!)

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.