Jag - en glädjespridare!

Glad fri stark

Det är så himla coolt, det här med glädje: den ökar ju mer du slösar med den! Ikväll växte glädjen i världen. Kände du? Jag fick en kommentar från Elisabeth på min live-film (där jag sitter med foliepaket i håret hos frisören och pratar hälsa) i Facebook-gruppen GladFriStark - vi kan och vet mer än vi vet att vi kan och vet som såg ut såhär: 

Tack för ditt brinnande engagemang för oss alla här i denna grupp som behöver en extra spark i baken för att komma igång och få ett hälsosammare liv för både kropp o knopp!

Så tacksam och glad över att ha hittat dig som min coach Du är också en stor glädjespridare som sprider lust, kraft och positiv energi. Kram på dig Malin

Det gjorde mig så glad! Genom att berätta hur tacksam hon var, spred Elisabeth glädje omkring sig och det här med glädje alltså: det är inget vi behöver snåla med, det växer ju mer vi använder det. SÅ: gläds på! Och berätta det för dem omkring dig. Delad glädje är verkligen minst dubbel glädje! 

Glädje är en oerhört viktig del av din hälsa - don´t forget! 

ps. Du som vill är självklart välkommen in i gemenskapen i GladFriStark - vi kan och vet mer än vi vet att vi kan och vet - den handlar om mer än att komma igång, den är en hälsopepp för dig som inte vill ta nya tag efter nyår och semestern, utan leva med hälsan som hävstång. Utan att du tänker på det. Ungefär så. Häng med, så får du se!

See ya!

//Malin

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.