Jag har syndat färdigt!

Hälsa mera

Det närmar sig releasedatum för antologiserien om de sju dödssynderna, där jag är en av ca 20 författare. Äntligen! Jag har syndat färdigt och jösses vilket äventyr det har varit! Och vilken glädje jag har av löpningen i skrivprocessen. Både skrivandet och löpandet utvecklar mig, får mig att spränga gränser, lära mig nytt och jag slutar inte att förundras över kraften jag får av nötandet i löparspåren och slitandet på tangenterna. Jag springer ju en del i sydvästra Göteborg (Askim/Hovås/Billdal för dig som känner till området) och har i skrivandet inte rört mig så lång därifrån. Lättare att gräva där man står liksom... Du som bor/lever i trakten kommer säkert att känna igen dig, precis som du gör när jag strösslar med löparbilder på instagram (@halsameramalin). Tänk om du är en av karaktärerna i novellerna? You never know;-) Nej, det är inte alls konstigt att jag som skriver mycket om hälsa och jobbar med hälsa också skriver sånt som inte har med hälsa att göra. Skrivprocessen i sig är hälsosam. Och påminner alldeles fantastiskt mycket om löpning. Det är ensamt, det flyter på ibland, det är asjobbigt ibland, mellan varven händer I N G E N T I N G och ibland får man igen oändligt mycket mer än man ger - bokstav för bokstav, steg för steg, rad för rad, meter för meter... Och både löpandet och skrivandet hjälper mig att rensa och sålla bland alla tankar som far runt i huvudet. Så jag kommer att skriva mer. Och springa mer - herrenaddå, har ju anmält mig till 6-timmars i Borås! Mer om det och tankar kring det kommer under veckan här på bloggen. Här kommer länkar som jag tycker att du ska klicka dig vidare på: här beställer du dina synder OBS! Ange Malin Lundskog i rullisten hemsida för synderna @halsameramalin 6-timmar i Borås

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.