Jag sprang för Musikhjälpen ...

löpning, löparglädje, trail, Hälsa mera, Malin Lundskog

Musikhjälpen och min insats
Då är Musikhjälpen slut. Ungefär enda gången på året som jag lyssnar på P3, det är veckan då Musikhjälpen pågår. Tycker inte du också att det är fantastiskt när vi alla engagerar oss tillsammans? När det blir så tydligt att mormors gamla "många bäckar små" verkligen funkar? Och när varje kilometer jag springer verkligen räknas ...

Äh, alla kilometer räknas oavsett, men lite extra den här veckan då jag lägger en femma i Lonesome Runners bössa för Musikhjälpen för varje kilometer jag tar mig fram springandes. Den här veckan blev det inte så många kilometers löpning som jag hade tänkt. Du vet ... vänner, vila och väldigt mycket jobb tar över även för en sådan som jag ibland. Trots att min löpning gick till mer än enbart min egen hälsa den här veckan! 

37 kilometers löpning
Jag har samlat ihop 37 kilometer i löparspåren den här veckan, vilket ger 185 kronor. Så ... vi gör det vi kan allihop. Eller hur? Och ju fler desto mer. Musikhjälpen överhuvudtaget har slagit insamlingsrekord. Vad bra vi är allihop. Som vill hjälpa till! Låt oss fortsätta så. 

Musikhjälpen Lonesome Runners Malin Lundskog Hälsa mera

Jag springer vidare
Ja, klart att jag fortsätter springa. För min egen fysiska och mentala hälsas skull, för miljöns skull (transportlöpning!) och för min omgivnings skull (sprider mer bra grejer omkring mig om jag själv mår bra). Hoppas att vi ses i ett löparspår någonstans. Om du tvekar och undrar varför du ska springa - kontakta mig gärna, jag vet anledningar till löpning som gör att du inte kan motstå det ...

Hur som helst:
vi ses snart igen. Heja dig så länge! Heja mig! Heja oss alla tillsammans!

//Malin

Comments

Permalink

Härligt att du går igång på insamlingar som musikhjälpen. Jag har aldrig fastnat för den.
Heja att du har samlat in så mycket och bidragit! Heja!

Och kul med extra armar på fotot ;-)

In reply to by Tess Mabon

Permalink

Tack för hejarop!

Ja, Musikhjälpen är en av mina favoritinsamlingar. Älskar musik! Och den sköna atmosfär jag tycker att Musikhjälpen förmedlar. 

Ja, visst är bilden kul? Ser ut som att jag har tofs också, vi är rätt synkade min springkompis o jag ;-)

 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.