Jag springer för Musikhjälpen

lopargladje, Malin Lundskog, Musikhjalpen, lonesome runners

Musikhjälpen
Idag kör det igång: Musikhjälpen. Gillar hela grejen med Musikhjälpen: Engagemanget, generositeten, det viktiga, det fina, musiken, gemenskapen. Och löpningen. Jo, den hänger ihop med Musikhjälpen. I alla fall om en är en Lonesome Runner ...

I år är det som vanligt en fråga som bränns, känns och är så oändligt viktig som står i fokus för programmet som pågår dygnet runt i radion: Barn är inte till salu! Jag har lyssnat en del på sändningen och blir så illa berörd över det de tar upp. Hur kan människor bete sig så illa mot varandra. Mot barn?! Samtidigt blir jag så rörd över allt det fina vi kan göra för varandra. Och gör!

Jag springer för Musikhjälpen
De flesta av oss är ju snälla, vill andra och varandra väl och vill bidra till en bättre värld. En kan inte göra allt, men varje litet steg du vet. Varje litet steg och varje litet bidrag åt rätt håll gör underverk. Jag tänker att mina löpsteg den här veckan ska göra mer nytta för fler än mig och min hälsa. 

För varje kilometer jag springer under veckan som musikhjälpen pågår lägger jag en femma i Lonesome Runners bössa. 

Vill du vara med? Då kör vi igång idag! Häromdagen berättade jag mer om min utmaning här: Musikhjälpen för barnens och löparglädjens skull

Då lovade jag att uppdatera dagligen på Facebook och Instagram. Jag hoppas att jag håller det löftet. Hoppas! Annars får du gärna fråga ...

Ses snart igen! 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.