Jul till nyår

Som en klok vän sa... det är inte vad du äter och gör mellan jul och nyår som spelar någon roll... det är vad du äter och gör mellan nyår och jul som gör skillnaden.

Min tumregel är att jag försöker njuta ordentligt av det jag äter, att jag inte lassar in av bara farten utan äter det jag är sugen på i en mängd som känns rimlig (klart jag frossar, men inte bara för att jag ska så att säga).

Min andra regel för dagar som dessa är att röra på mig lite varje dag. Det kanske inte ges samma möjlighet till ordentlig träning alla gånger, men skapa din egen träning i form av snabba promenader varvade med utfallsgång eller andra enkla övningar som dessutom ev. barn gärna är med och leker i.

Fortsätt jula!

/Malin O

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.