Klara, färdiga... GÖR!

Hälsa mera

Det är inte det du inte gör som räknas.Det är inte det som grannen/kollegan/kompisen gör som räknas. Det är det DU faktiskt GÖR som räknas.

Och att vara nöjd över det du fick till. Det du gjorde. Det val som du tog. För det handlar om val. Jag är inne i en period där jag har svårt att få ihop allt jag vill göra. Och jag har insett att jag har nog nästan alltid varit inne i en sån period. Det är inget jag kommer komma förbi. Det är ingen tröskel och sen är det så lugnt omkring mig att jag hinner allt jag vill göra. Nej. Jag väljer det jag gör. Och jag hinner med det jag bestämmer mig för.

Så vad sägs om att fokusera på att bara göra. Utan krav på vad andra gör. Utan dåliga samveten för vad vi inte gör. Nu GÖR vi.

/Malin O bara kör och gör

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.