Koll på kålen

Hälsa mera

(S)kål! Kålen ligger rön/röd/vit och grann på bordet med vitaminer, mineraler, ja ta mig på ordet med kål blir det nyttig julemat låt bryssel, grön, röd vid fylla ditt fat testa råstekt brysselkål med smör och apelsin, God jul från kusin vitamin ....idag fick jag en utmaning jag väljer att avstå från. Just brysselkål är verkligen inte min favorit. Och i en värld där grönsaker av alla de slag gärna fyller min tallrik, så behöver jag inte välja de jag inte gillar bäst. Istället väljer jag att göra min favvo-sallad till jul idag; Rödkål, strimla fint i önskad mängd Purjolök, en näve finstrimlad Valnötter & Hasselnötter, lätt hackade Russin, mums i sallad Vinegrätt av apelsinsaft, citronsaft, olivolja, en gnutta vinäger Krydda med salt och peppar Går med fördel att variera efter smak. Fetaost är till exempel mums i! Ät mer kål. Bara gör det! /Malin O

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.