Kom, så äter vi frukost tillsammans!

Hälsa mera

Det sa klick när jag träffade Katja på Hungerprojektet första gången! För vi ser livet, hälsan och hela härligheten på samma sätt: alla kan påverka sin egen situation och hitta motivationen att göra det. Ibland med hjälp av andra, men allra oftast finns det där inom oss: glädjen, friheten och styrkan. Nu vill vi äta frukost med dig för att prata om hur Hungerprojektet arbetar för kvinnor och kvinnors ledarskap på landsbygden i fattiga länder och för dig och ditt ledarskap över ditt liv och din hälsa.

Med hälsan i fokus är det lätt(are) att vara glad fri och stark - jag ger dig några tips och tricks på dina möjligheter. 

När, var, hur?

Fredagen den 2 september kl 8-9

På Scandic Europa, Köpmansgatan 38 i Göteborg

Anmäl dig till mig på malin.l@halsamera.se alt 0707545624 senast 26/8

Om det kostar något? Nej. Men: varenda krona du lägger på din frukost den här morgonen går oavkortat till Hungerprojektet. 

Så: jag bjuder på inspiration, Scandic Europa bjuder på mat och rum, Hungerprojektet bjuder på information och du bjuder på... din närvaro och kanske något mer?!

Välkommen!

Om jag ser fram emot att träffa dig? You bet!

//Malin

Länkar:

Hungerprojektet

Scandic Europa

Foto: Anna Zhu

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.