Krångla!

Hälsa mera

När jag var liten hade jag och mina kompisar en tävling i att hitta på det allra längsta ordet. Flest bokstäver vinner. Mitt längsta ord blev Undervattenbåtseldsläckningsapparatsupphängningskrok. Inget ord så klart, men då vann jag stort med det. Jag krånglade till det. Och är det inte så rätt ofta i livet, att vi krånglar till det. När vi rationaliserar bort allt krångel så blir det ju ofta glasklart vad vi står inför. Så veckans ord blir KRÅNGEL. Tänk bort allt krångel för ett tag (för alltid?).

/Malin O krånglar mindre...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.