Kurs: Eat Clean under graviditeten

Hälsa mera

Grattis till dig som är gravid! Av många anledningar... En av dem är att vi nu lanserar webbkursen Eat Clean under graviditeten för dig. Och kör lanseringspris t.o.m. 15/7-2015! Kursledarna ger dig tryggheten att kunna njuta av maten och allt annat fantastiskt som händer i ditt liv just nu. De guidar dig och svarar på frågor om vilken mat du kan, ska och bör äta för både ditt och din babys allra bästa. Häng med!

Eat Clean är kursen för dig som är gravid och, precis som de allra flesta andra gravida, har mängder med frågor och funderingar kring kost och hälsa. Vad ska man äta? Vad bör man undvika? Hur påverkas kroppen och barnet av kosten? Det finns en hel del du kan uppnå genom att bara göra några enkla förändringar i kosten. Dessa förbättringar kommer att bidra till ett hälsosammare liv. Vi ser fram emot att följa dig på denna resan. Det är en stor och härlig tid ni har framför er, grattis till graviditeten och början på ert nya liv!

Eat Clean innebär att du väljer mat som innehåller den näring och de byggstenar som din kroppen behöver. Det är svårt i dagens läge då det finns stor tillgång till information, som både kan vara missledande och leda till en otrygghet. Under kursen hjälper vi dig att fatta bättre beslut och ge dig den trygghet du behöver för att börja resan mot ett hälsosammare liv.

Kursledarna besvarar dina frågor om kost och ger vi dig personliga råd samt svarar på just dina frågor via kursens diskussionsforum.

Välkommen och lycka till med en bra start på ert nya liv!

Kursledarna Louise, från Vetenskapshälsan, och Jeanette träffades när de arbetade tillsammans i ett forskningsprojekt på Göteborgs Universitet. Projektet gick i stora drag ut på att studera hur kosten påverkar fostret i mammans mage. Under dessa år träffade de kvinnor som hade olika frågor och funderingar. De märkte att den fria tillgången till all information på nätet skapade mer oro än mängden kunskap den gav. Med den här kursen ger de kunskap som skapar trygghet. De har samlat all sin erfarenhet kring kost på ett och samma ställe så att den blir lättillgänglig och bringar klarhet i den ibland felaktiga information som finns på nätet. De vill att du själv ska känna att du har tillräcklig kunskap om kosten under graviditeten för att kunna slappna av och veta att du får i dig allt du behöver och, minst lika viktigt, vågar äta och njuta av maten som gravid.

Klicka här för att komma till kursen!

Yeay säger Hälsa mera till det här! Vad säger du?

PS. Kolla gärna in våra andra webbkurser, du hittar dem här: Hälsa meras webbkurser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.