lårens dag - en dag att träna lår på!

träna lår på lårens dag, Malin Lundskog, Hälsa mera

lårens dag - en dag att träna lår på

lårens dag - en perfekt dag att träna lår på. Eller hur?! Det närmar sig andra gången gillt av lårens dag, som jag instiftade förra året och som jag hoppas kvalar in som en temadag av rang i år. Som löpningens dag. Och fettisdagen. Och kanelbullens dag.

Varför lårens dag undrar du kanske? Tja, varför inte ... Nä, skoja! Jag tycker att du ska träna lår och fira lårens dag för att dina lår är så himla viktiga. För att du ska kunna gå, stå, sitta, dansa, älska, hoppa, springa, åka skidor, klättra, simma och stå och hänga i baren. Ja, du fattar: dina lår behövs. Lika bra att de funkar så bra de kan då ju. Och att du tycker om dem så mycket du kan.

Det var där det började. Min vilja att instifta en särksild dag för att fira låren. Den viljan kommer ur mitt missnöje med mina lår. Mina tjocka lår. Och att väldigt många av mina pt-klienter gnällde om sina feta lår. Taniga lår. Lår som går ihop. Lår som är gropiga. Fula lår. Seriöst så träffar jag väldigt få som är nöjda med sina lår. Och det är ju synd och skam när de är så otroligt användbara, tycker du inte?

Här kan du läsa om lårens dag 2017 och varför jag instiftade den 

Vi firar låren den 23 februari

I år firar vi lårens dag för andra gången och jag hoppas att du vill förära dina lår ett pass med precis det de behöver, om det sen är en backig promenad, utfallsgång, stretch, marklyft, knäböj, upphopp - det vet bara du och dina lår. Ge dem vad de behöver! 

Välkommen in i Facebookeventet där jag hoppas att vi som firar genom att träna lår på lårens dag samlas och delar med oss av tips och tricks och erfarenheter av lår. Och lårträning. Bjud gärna med dig dina vänner också, the more lår, the merrier?

Så, hänger du med? Här hittar du Facebookeventet lårens dag. Delar ingen av er med er av vad ni gör för era lår den dags, så gör jag det. Ses där! Ses den 23 februari och firar lårens dag.

Vilken är din favoritövning för att träna dina lår? Min? Marklyft! Och utfall av olika slag ...

Ses på lårtärning 23 februari, annars här på bloggen!

HEJA HEJA DIG!
//Malin

ps. för att du inte ska missa något kul som dyker upp här på bloggen, tycker jag att du ska följa den på Bloglovin´

 

 

Comments

Permalink

både att träna och att gilla :-) Apropå ischias: då stretchar och masserar du sätet också? Hett tips annars :-) 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.