Lönsam hälsopepp - min grej!

Hälsa mera

Jag har ju bloggat en hel del om vad hälsa är, vem jag är, vad jag gör, men ändå: vill lära känna dig som följer mig bättre och bjuda mer på mig och Hälsa mera.

Vad är det jag gör. Egentligen alltså?
Jo - jag ger dem jag arbetar med en lönsam hälsopepp. Jag är hälsokreatören som peppar personalen att prestera mera med glädje. Du vet att hälsosamma människor som trivs på jobbet lönar sig va? Det ger ökad lönsamhet och långsiktig hållbarhet. Jag föreläser och har webbtjänster för hälsosam motivation, skriver i nyhetsbrev, stöttar ledningen i hälsokommunikation och tränar fram energin och gemenskapen. 

Oavsett om du är medarbetare eller ledare så ökar mina tjänster din lönsamhet, både den ekonomiska och den mänskliga. En människa som mår bra fysiskt och mentalt och som känner glädje i livet är mer produktiv och effektiv än en som inte mår bra. Den som har hittat sin livs- och arbetsglädje presterar bättre på jobbet, bidrar till glädje för andra, är villig att hjälpa sina kollegor, är mer motiverad att jobba över huvud taget (visste du att det bara är 16 % av alla svenskar som är motiverade på jobbet?!!!) Visste du att bristen på kondition är den största ohälsokostnaden för företag idag? Något vi kanske inte tänker på i första taget, men en människa med dålig kondis orkar inte hålla tankarna klara och energin uppe lika länge som en person med bra kondis. 

Mina kunder brukar säga att jag är en peppande och dedikerad entreprenör. Jo, mina kompisar håller med! Och lägger till att jag blir lite väl besatt av jobb ibland. OK, kanske har de rätt, men... Att jobba med hälsa och se människor/grupper/företag växa tack vare den där aha-upplevelsen de får när de inser att hälsan är personlig och handlar om välbefinnande och glädje - DET är grejen för mig.  Ja, det och att skriva, springa och bada. Och äta saltisar. Vet du: jag vill gärna lära känna dig! Lämna en kommentar här om dig - DET skulle göra min dag. 

Här har jag skrivit tidigare om det lönsamma med att ha hälsan i fokus:

tjäna på att hälsa på jobbet

lönsam löpträning

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.