Löpning från sommar till vinter?

löpning Malin Lundskog

Löpande tidsresenär?
Inatt ställer vi om klockorna till vintertid och hokus pokus är en timme borta? Eller kommer igen? Hur som helst: Jag ska bli en löpande tidsresenär. Ska du med?

I natt vi experimentera med tiden, då när sommartid övergår till vintertid. Om vi tar en löprunda som börjar tidigast klockan 02.01 och är tillbaka senast 02.59 så blir ju klockan strax två igen och löpningen har inte ens ägt rum? Eller har den det? Räknas det? Eller har du sprungit i onödan? Det där sista var onödigt skrivet - det är väl aldrig onödigt att springa? 

Hur som helst: jag dubbar dig till tidsresenär om du hänger med på tidsresan. Sömnen får du ju igen tack vare den extra timmen ... Och en natts tidsresa sabbar inte heller din sömn i det långa loppet.

Var? Där du är
När? Någon gång mellan 02.00 och 03.00 sommartid.
Hur? Löpandes, med mängder av reflexer (har du förresten sett de fina och riktigt bra från Smart in the dark?) och varför inte en pannlampa också. Ett leende skadar inte heller ...

Ska du med?
heja heja dig och oavsett:
ses snart igen! 

Följ mig gärna på Bloglovin´ om du vill ha fler uppdateringar från bloggen. Kanske en rapport om tidsresan till att börja med?

PS. jag är medlem i världens kanske största löparklubb Lonesomerunners - även o vi springer ensamma så är jag inte ensam om att bli en löpande tidsresenär. Inte du heller. För du hänger väl med? 

Comments

Permalink

Jag hade gärna hängt på men eftersom jag varit vaken sedan halv tre i morse så är jag glad om jag håller mig vaken till nio ikväll. Mitt mål är att jag ska orka springa 5 km, någon dag :)

In reply to by Åsa

Permalink

Oj! Klart att du ska sova! Jag sprang ganska långt på dagen igår och var på Bo Kaspers på kvällen, trött och lycklig. Fick inte med mig några kompisar heller och sååå cool är jag inte ensam mitt i natten, så ... jag fegade ur. Men det HADE varit kul :-) 

 

Klart att du ska springa 5K. När? 

 

HEJA HEJA DIG!

//Malin

Klart att det räknas - drömmar kan ju bli verklighet ;-) 

PS. Jag fegade ur. Gjorde långlöp på dagen, tröttade ut mig ännu mer med dans och Bo Kaspers på kvällen ... Vi är okej ändå tycker jag. Drömlöpare är ju inte fy skam alltså!!!

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.