liv i luckan!

Hälsa mera

Överraska dig själv
sätt redan nu ett hälsomål för 2014
ta det första steget idag...

En perfekt måndagslucka i vår hälsokalender - sätta hälsomål för 2014. Mitt första hälsomål för 2014 är att bli mitt bästa jag när det gäller att rehaba min plantar fasciit så att jag kan springa ut på nya hälsoäventyr. Första steget blir att stretcha vaden. Jag har ju lite annat att göra också: Förra årets nyårslöften när det gällde hälsa har jag hållt (såhär lovade vi 1/1-2013). NOT! Lidingöloppet? Nope - ont i knä och planatarfasciit. Världrekord i plankan? Nope! För att jag inte hade nån som helst motivation (tror faktiskt att jag skulle fixa det om jag bestämde mig för det på riktigt!) som jag skrev om i Målofokuserad. Gapskratt varje dag? Nope, men nästan. Det hjälper att tänka på det. Och det hjälper att ha skrattglada människor omkring sig! Malin O äger på att gapskratta. Och på att få mig att skratta. Meditation varje dag? Nope! Men har efter en galen omeditativ period blivit bättre på det. Maraton? JAPP!


Det viktigaste när det gäller att sätta mål är att veta varför du vill nå det målet. Ditt varför är det som inspirerar och motiverar dig, som gör det värt jobbet. Jag vet precis varför jag vill bli av med min plantar fasciit: då kan jag springa igen och jag fullkomligen älskar att springa. Löpningen gör underverk med mig; jag blir pigg, glad, tålig, uthållig, stark, hälsosamt hungrig, lugn och nöjd. 

Vilka hälsomål har du nått? Vilka vill du nå? Varför???
Malin L stretchar vidare...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.