Los Angeles...New York...

Har en härlig höst framför mig, och kommer få underbara vardagsbreak med mina två resor. Los Angeles tillsammans med min älskade man och New York med min bästa vän.... ser fram emot bägge resorna minst lika mycket. Och nu, er uppgift - vad får jag absolut inte missa? Träningsinspiration, shoppingtips, måsten och borden... och annat, så klart.

HJÄLP!

/Malin O planerar höstens resor...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.