Lycka i luckan?

Hälsa mera

Ja, det skulle mycket väl kunna vara lycka i den här luckan! Ett möte med mig själv... Spännande värre och nyttigt värre! Så viktigt det är för hälsan att kolla av med sig själv vad det är man vill. Egentligen. Och att göra det man verkligen vill. Att hitta sin magkänsla litegrann. 

Nu ska jag ha möte med människor jag aldrig har träffat förut, för en utbildning till instruktör i Runner´s strength med Urban Tribes. Också både spännande och nyttigt värre! Jag hoppas på mängder med inspiration, innan jag tar det där mötet med mig själv. Vilken fredag! Vilken kalenderlucka! Vilka möten! Och tänk om jag inte kommer hem till veckans fredagsräkor?

Vad skulle du göra om du bokade möte med dig själv och gjorde något du verkligen vill? Bara gör´t! 

Malin L

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.