Lyckas online i hälsobranschen

Lyckas online i hälsobranschen, extended freedom academy, webbkurs, Malin Lundskog

Lyckas online i hälsobranschen

Lyckas online i hälsobranschen är en jättespännande utveckling av en väldigt hands on och irl-bransch. Jag vill göra ännu mer skillnad och öppnar nu åter för sökande till programmet Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer som vill göra mer för fler. Inte för att jag vill lämna hälsobranschen, har alldeles för mycket hjärta kvar i den. Har alldeles för mycket kvar att ge! Jag vill helt enkelt hjälpa fler att ge mer! Jag tror dessutom att du hålla med om att tillsammans kan vi göra ännu större skillnad för ännu fler!

Jag vet att vi är många hälsoentreprenörer som vill ge. Ännu mer! Vi vill att andra ska må sitt bästa. Att andra ska lyckas med sina målsättningar att bli starkare, rörligare, gladare, mindre stressade, sova bättre och så vidare.

KLICKA HÄR för att anmäla dig till Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer 

Vi som ger så mycket av oss själv ska också hålla för att göra det och för mig är online-företagandet en helt naturlig utveckling av ett hållbart hälsoföretagande. Det gör att vi som företagare i en passionerad hälsobransch håller längre och både vi och våra kunder kan anpassa hälsoarbetet efter tider och platser som passar oss bäst. Win-win åt alla håll och kanter. Att lyckas online i hälsobranschen innebär mängder med frihet att göra det vi vill, utöver att jobba ... 

extended freedom academy, lyckas online i hälsobranschen

Extended Freedom Academy

För några år sedan deltog jag själv i det utvecklande, peppande och smarta programmet Extended Freedom Academy för Anna Åberg, som står bakom det. Sedan förra året finns programmet för oss som är nischade åt hälsa. 

Vad säger de som går programmet nu?

Här kan du se vad några av dem som går Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer nu tycker: 

Vem ska gå Extended?

Vaddå självsabotörer?

Vi tränar på att leta upp expertområden

Extended Freedom Academy för en ny företagare

Programmets nytta för en erfaren företagare

Jag tränar vidare ...

Jag har varit verksam i hälsobranschen på olika sätt i cirka 20 år och vet vilka strider vi behöver ta, vilka som är onödiga att ge sig in i och jag är full av både erfarenhet, kunskap och ödmjukhet inför allt vi ställs inför i branschen. 

Jag hjälper mina kollegor i hälsobranschen att lyckas med att göra mer för fler, mod att kliva fram och ta plats och online. Ju fler vi är, desto mer hälsa åt folket du vet! 

Ny möjlighet för dig som vill göra skillnad och lyckas online i hälsobranschen

Kursen är perfekt för dig som vill ha ökad frihet i både tid, plats och ekonomi. Du får verktyg som gör att du vet det du behöver veta och är kanske det snabbaste sättet att lyckas online. Om det nu finns fler än jag som är otåliga?! 

I juni 2019 startar programmet Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer som vill göra mer för fler igen. Är du redo? Här söker du till programmet:

KLICKA HÄR för att anmäla dig till Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer

Så fort du anmäler dig har du tillgång till bokklubben där vi går igenom kursmaterialet och andra spännande böcker tillsammans

Kursen pågår under ett år och är värd 100 000 kronor.

Ordinarie pris är 69 000 kronor

Early bird-pris till och med maj 45 000 kronor.
(moms tillkommer alla priser)

Ta chansen att hänga ett helt år med mig, som är Extended Freedom Academys första lärare, bredvid Anna Åberg som har grundat programmet. 

Jag är utnämnd av tidningen Expressen till hälsoexpert. Jag är målbildstränare, personlig tränare och inspiratör som brinner för att alla ska se sitt värde och må sitt bästa. Jag har flera års erfarenhet av att leda andra och vill göra skillnad. 

Jag tränar självklart kontinuerligt själv på allt det jag lär ut och ju mer jag håller mig till de rutiner vi lär ut inom Extendend Freedom Academy - desto mer skillnad gör jag. För mig själv. Och för andra!

Och du: du är fri att delta i programmet tills du omsätter en miljon på webben. Schysst deal va?!

HEJA HEJA tills vi ses igen
//Malin

Programmet finns även för dig som är coach och för dig som är kursledare. Mejla mig på heja@halsamera.se så guidar jag dig vidare!

Comments

Permalink

Det HÄR låter både hur roligt och spännande som helst! Känner hur det lockar, men jag vet ju - just nu går jag in i ett annat äventyr med allt vad det innebär. Vill få säga att jag älskar dina texter, dina sanningar och din energi. Min åsikt gör det inte speciellt annat än för mig, men jag läser sällan klart hela inlägg då min hjärna ofta registrerar snabbare än mitt hjärta om nyckelorden är något värt att läsa helt klart - Hos dig, läser jag alltid klart.

TACK för hur du ger solsken inom mig <3

Alltså: WOW! Så glad jag blir. Tack för att du tar dig tid att skriva det! Och du: solskenet inom dig är det bara du själv som kan skapa, men jag är självklart jätteglad över att kunna inspirera till det :-) 

Om du arbetar med hälsa i någon form: vill har du chansen att vinna en fri coachning? Titta här: vinn coachning

HEJA DIG!
//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.