Lyckas online i hälsobranschen

lyckas online i hälsobranschen, Hälsa mera, Malin Lundskog, Extended Freedom Academy

Lyckas online i hälsobranschen

Lyckas online i hälsobranschen är en jättespännande utveckling av en väldigt hands on och irl-bransch. Jag vill göra ännu mer skillnad och öppnar nu åter för sökande till programmet Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer som vill lyckas online. Inte för att jag vill lämna hälsobranschen, har alldeles för mycket hjärta kvar i den. Har alldeles för mycket kvar att ge! Jag vill helt enkelt hjälpa fler att ge mer! Jag tror dessutom att du hålla med om att tillsammans kan vi göra ännu större skillnad för ännu fler!

Jag vet att vi är många hälsoentreprenörer som vill ge. Ännu mer! Vi vill att andra ska må sitt bästa. Att andra ska lyckas med sina målsättningar att bli starkare, rörligare, gladare, mindre stressade, sova bättre och så vidare. 

Vi som ger så mycket av oss själv ska också hålla för att göra det och för mig är online-företagandet en helt naturlig utveckling av ett hållbart hälsoföretagande. Det gör att vi som företagare i en passionerad hälsobransch håller längre och både vi och våra kunder kan anpassa hälsoarbetet efter tider och platser som passar oss bäst. Win-win åt alla håll och kanter.

extended freedom academy, lyckas online i hälsobranschen

Extended Freedom Academy

För några år sedan deltog jag själv i det utvecklande, peppande och smarta programmet Extended Freedom Academy och nu utvecklar Anna Åberg, som står bakom det, och jag det i en riktning som passar oss som arbetar i hälsobranschen. Jag har varit verksam i hälsobranschen på olika sätt i cirka 20 år och vet vilka strider vi behöver ta, vilka som är onödiga att ge sig in i och jag är full av både erfarenhet, kunskap och ödmjukhet inför allt vi ställs inför i branschen. 

Jag hjälper mina kollegor i hälsobranschen att lyckas online. Ju fler vi är, desto mer hälsa åt folket du vet! 

Ny möjlighet för dig som vill göra skillnad och lyckas online i hälsobranschen

Kursen är perfekt för dig som vill ha ökad frihet i både tid, plats och ekonomi. Du får verktyg som gör att du vet det du behöver veta och är kanske det snabbaste sättet att lyckas online. Om det nu inns fler än jag som är otåliga?! 

5 november 2018 startar programmet Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer som vill lyckas online. Här söker du till programmet: Ansökan Nya Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer som vill göra skillnad

Så fort du anmäler dig har du tillgång till bokklubben där vi går igenom kursmaterialet tillsammans. 

Kursen pågår under ett år och är värd 100 000 kronor.

Ordinarie pris är 69 000 kronor

Early bird-pris till oktober 55 000 kronor.
(moms tillkommer alla priser)

När du anmäler dig betalar du en bokningsavgift på 500:- som jag självklart drar av när fakturering sker. 

Och du: du är fri att delta i programmet tills du omsätter en miljon på webben. Schysst deal va?!

HEJA HEJA tills vi ses igen
//Malin

Programmet finns även för dig som är coach och för dig som är kursledare. Mejla mig på heja@halsamera.se så guidar jag dig vidare!

Comments

Permalink

Det HÄR låter både hur roligt och spännande som helst! Känner hur det lockar, men jag vet ju - just nu går jag in i ett annat äventyr med allt vad det innebär. Vill få säga att jag älskar dina texter, dina sanningar och din energi. Min åsikt gör det inte speciellt annat än för mig, men jag läser sällan klart hela inlägg då min hjärna ofta registrerar snabbare än mitt hjärta om nyckelorden är något värt att läsa helt klart - Hos dig, läser jag alltid klart.

TACK för hur du ger solsken inom mig <3

Alltså: WOW! Så glad jag blir. Tack för att du tar dig tid att skriva det! Och du: solskenet inom dig är det bara du själv som kan skapa, men jag är självklart jätteglad över att kunna inspirera till det :-) 

Om du arbetar med hälsa i någon form: vill har du chansen att vinna en fri coachning? Titta här: vinn coachning

HEJA DIG!
//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.