Möjligheternas tid!

Hälsa mera

Hade det funnits sånt som var omöjligt hade inte barn blivit människor efter övergrepp, utbrända blivit glada, änklingar orkat, alkoholister blivit friska eller ormbunkar vuxit ut genom en mur. Eller hur? Jag vet att jag har skrivit om det förut, men eftersom repetition är kunskapens moder så kör vi det igen: Du kan omöjligt säga omöjligt om framtiden. Gör du ändå det, så blir det nog omöjligt. Vågar du drömma om att det trots allt kanske är möjligt - då är chansen väldigt stor att det blir just det. Möjligt!

Du har säkert hört om USA:s patent & registreringsverkschef som någon gång på 1800-talet tyckte de kunde stänga igen eftersom allt redan var uppfunnet, om det omöjliga i att springa en engelsk mile som Roger Bannister ändå gjorde och efter honom även många andra, om mamman som lyfte en bil som hennes barn hade hamnat under, om... Listan på "omöjliga" händelser som har visat sig fullt möjliga kan göras lång. 

En av våra finfina inspiratörer, Helena, är fantastiskt duktig på att prata om och leva efter attraktionslagen. Igår var hon och jag på en härligt inspirerande föreläsning med Malin Hammar igår, om just attraktionslagen. Malin pratade mycket om det här att det blir som du tänker. Alltså, oavsett vad du tror så kostar det som vanligt ingenting att önska! Precis som när du var barn och skrev önskelista inför jul: önska kan du alltid göra! Det bästa som kan hända är att dina önskningar går i uppfyllelse. Det sämsta? Tja, att det inte händer nåt och det hade det ju inte gjort om du inte önskade heller, så ingen skada skedd liksom!

Oavsett om det gäller din fysiska hälsa, din mentala styrka eller ditt inre lugn och din glädje (eller nåt annat också för den delen) så våga drömma om det du vill ska bli. Våga tänka stort! Våga se dig själv där och då. Våga hälsa mera™, både på dig själv och andra! Ormbunkar borde inte kunna växa rätt ut från en mur, eller hur? Möjligheternas tid är här. Och nu.

Malin L

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.