Malin blir boostad!

Det här landade på min facebooksida häromdagen, från Linda som går min kurs digitala kurs Glad Fri Stark och som jag från början är kund till:

 

Det här landade på min facebooksida häromdagen, från Linda som går min kurs digitala kurs Glad Fri Stark och på vars arbetsplats jag har haft worksshop:


"Vill göra lite reklam för en dam som heter Malin Lundskog och som driver "hälsa mera". Hon har workshop för företag i stress och hälsa och hon har även bra coachning på den personliga nivån. Det jag gillar med Malin är att hon har en sund inställning till hälsa o motion och hon får en medveten om att man själv, gör och äger sina val i livet.

Vi på RS Gruppen har haft Workshopen "stressa lugnt", där vi fick verktyg och insikter om hur vi kan påverka vår egen situation.Tack Malin för två dagar av nyttiga aha:n och nyttiga reflektionsuppgifter!"

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.