Mer glädje, frihet och styrka åt folket!

glad fri stark - framsida

Release av boken GLAD FRi STARK
Äntligen klart för hur min orange bok om hälsa ska komma till världen: Skönhetsfabriken öppnar sina hälsoportar för oss allihop. Välkommen på hälsosam release av boken GLAD FRi STARK!

När? 2 december kl 14-16, när advent kanske är som allra mysigast - innan det ens har börjat? En perfekt dag att ha releaseparty för en orange bok. 

Kl 14 hälsar Amanda på Skönhetsfabriken dig välkommen. (Jag håller med). Vill du kika runt på Skönhetsfabriken får du självklart göra det!

Kl 15 Författarintervju. Jag intervjuas av min förläggare Petra på ARC Publishing

Däremellan och därefter minglar du hur mycket du vill, köper hur många böcker du vill och skaffar dig en riktig skön stund. Du har världens möjlighet för alla som kommer är sköna människor! Och du, det kanske finns chans att bli en vinnare under eftermiddagen (för dig som inte redan är en alltså).

Var?Skönhetsfabriken i Göteborg. Wow! för det alltså. Vilket ställe! Snacka helhetshälsa! Vilken atmosfär. Och vilka människor. Jag är oerhört glad över att GLAD FRi STARK ska ha releaseparty just där. 

Skönhetsfabriken

Hur? Jag är glad över att du kommer, hur du gör det spelar ingen större roll. Hör gärna av dig innan på mail heja@halsamera.se eller klicka på "kommer" i Facebookeventet så att Amanda på Skönhetsfabriken och jag vet hur mycket energi och glädje vi ska ladda upp med. 

Boken GLAD FRi STARK då, vem har glädje av att läsa den?
Inte för att jag vill sälja fler böcker (jo, det är klart att jag vill men det är inte därför jag skriver så här), men den här boken passar alla. I alla fall alla som vet att hälsan är en viktig del av livet, som har tröttnat på quickfixar och som vet att de behöver göra jobbet själva. Den passar både prestationsprinsessor och soffpotatisar. Och alla däremellan ... Den passar alla som längtar efter att skapa hälsosamma rutiner och goda vanor, som vill få tummen ur och som längtar efter energi i livet. Som vill att axlarna sjunker. Och som är tillräckligt modiga för att våga se sina ursäkter i vitögat! Äh, den passar alla som inte vågar det också. Det räcker faktiskt att du är lite nyfiken på hälsa. Och dig själv. 

Boken är en coffetable-bok, fast i miniformat. En bok det finns utrymme att kladda och anteckna i, eftersom reflektion är en del av att skaffa sig goda vanor och hälsosamma rutiner. Boken GLAD FRi STARK är en bok om hälsa kort och gott. 

Kommer du på releasen?
Vill du ta med dig någon så gör du det såklart. Hör av dig som sagt. Mail till mig på heja@halsamera.se eller "kommer" i Facebookeventet

Kan du inte komma på releasen av boken GLAD FRi STARK?
Självklart kan du ha annat för dig den dagen, eller vara på fel plats för just det här ändamålet. Då har vi fixat finfint releaseerbjudande till dig. Det hittar du här: Releasepris och andra erbjudanden - GLAD FRi STARK

Ses snart igen,
tills dess: heja heja dig!

//Malin

Comments

Ja, jag hoppas ju att boken ska vara inspirerande. Förboka gärna ett ex, i boken berättar jag om varför den heter som den gör. 

 

//Malin

In reply to by Gunnar F Novik

Permalink

Det ÄR verkligen häftigt värre. Och läskigt! Ingen deleteknapp liksom ;-) 

Låter som att du har varit med om det? 

//Malin

Wow, tack för de jättesnälla orden! 
(klart jag hoppas att den ska vara intressant!)

//Malin

Permalink

Ja - det är tamejtusan stort med en bok. Tack! Mer om varför titeln är den den är - hittar du i boken ...

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.