Mera fredag. Mera vara.

Hälsa mera

Det jobbet som gav mest intryck under veckan var de föreläsningar vi fick förmånen att hålla för ca 500 gymnasieelever i ämnet livsstil, mål och motivation. Inte helt enkelt, att föreläsa för en publik där det snarare är en grej att se helt ointresserad och sömnig ut än tvärtom. Då vi föreläser en hel del på ämnet har vi ju en hel del material som går igenom och vi vet var det brukar bli skratt eller frågor, men 17-åringar är inte vår vanliga publik varför inte heller reaktionerna var desamma... lurigt, men bra också för oss som föreläsare. För övrigt var publiken helt grymma, och de uppgifter de fick att fundera över, när man gick runt och lyssnade - vilka drömmar, vilka planer och vilka visioner dessa härliga ungdomar har. Fantastiskt.
Något vi la till från vårt övriga material var just det där med att vara nöjd med att vara inte bara vara nöjd när du presterar. Att vara snarare än att göra hela tiden. Och då; ibland gör vi fel men vi är aldrig fel. Ta det med dig i helgen och njut av att vara!

/Malin O njuter vidare hela helgen lugn...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.