Mera fredag. Passa på.

Hälsa mera

Det är fredag, igen. Och vet du... då reflekterar jag alltid lite över veckan. Passar på att justera i att-göra-listan och få lite ordning på nästa veckas jobb. Och just den här veckan när jag reflekterar är det något som fastnar, som jag hört i veckan. Det är bättre att passa på än att passa in. Jag älskar´t. PASSA PÅ... klart du ska, istället för att vara rädd att inte passa in. Eller att måna om att bara passa in. Det kanske ger dig lättare i eventuella beslutsfattande i helgen, vad vet jag? Oavsett, passa på...

Är bilden rätt eller fel så här? Ja, för alla passar den kanske inte in i mallen. För mig känns den lite härligt galen, gillar på snedden lixom. :)

/Malin O tar helg. Man får ju passa på.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.