mindset och bättre självkänsla - måndagsmotivation

glädjeskutt på winterworkation i Åre, Malin Lundskog bygger självkänsla

Självkänsla och självledarskap

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus

Måndag igen och som vanligt ägnar vi oss åt någon form av motivation och mental träning här på bloggen. Idag är jag i Åre (som jag berättade igår) och bara det är ju motiverande (fellow Göteborgare: här är det snö!). Snart dags för skidåkning, men först ska du få ta del av en superenkel övning för att öka din självkänsla och fixa ditt mindset. Vi gjorde den på workshop om värdebaserat självledarskap i morse under proffsig vägledning av Sanna Sundell. Varje gång jag gör en sådan här övning blir jag överraskad och känner mig stärkt som tusan. Inte fy skam att börja en måndag på det viset, eller hur?!

Du är mer än du tror!

Så här gör du:

  • Skriv namnet på någon du beundrar. Första du kommer att tänka på. Tänk inte mer, bara skriv! Oavsett kategori eller kändisskap, kön eller ålder, död eller levande. Skriv namnet på någon du beundrar. Kommer du inte på någon? Gå direkt till nästa punkt:
  • Skriv tre egenskaper på personen du beundrar, eller tre egenskaper du beundrar om du inte kom på någon du beundrar. Jag kanske är tjatig, men ändå: bara gör´t! 
  • Har du någon omkring dig, be denna någon att läsa upp de egenskaper du har skrivit högt för dig. Som om du äger egenskaperna.Som om det är dig de handlar om.

Som det jag fick höra: Malin: du  är livsglädjen personifierad. Malin, du är så cool! Malin, du är verkligen medmänsklig! Om jag mådde gott efter det? Om det hade inverkan på mitt mindset och min självkänsla? You bet! Och vet du: de egenskaper du ser hos någon du beundrar, de egenskaper du beundrar: det är sådana du själv har, annars hade du inte sett dem. Det är egenskaper som till och med är starka hos dig, men du kanske inte ser dem själv. Men andra ser dem! En sådan här grej gör susen för din mentala styrka, din självkänsla och ditt mindset. Hälsosamt så det står härliga till!

Fylld av livsglädje, coolhet och medmänsklighet ger jag mig ut i skidspåren några timmar. Sedan dags för mer unconference om varumärke, SEO, sälj, blogg, influencerskap och bokrelease av Lindas bok Yrke: Influencer

självkänsla, mindset, blogg, Malin Lundskog, winter workation

Okej, som du ser på bilden, jag valde Bruce Springsteen som ju har fler egenskaper jag beundrar än de tre jag skrev upp. Jag beundrar till exempel hans musikalitet och sångröst. Undra varför jag inte skrev upp dem? Ha ha ha ...

Apropå Bruce: åker till New York och går på hans Broadway-show den fjärde april. VILL verkligen träffa honom. Prata med honom. Dansa? Sjunga? Anything goes ... Har du något tips på hur jag ska göra för att få till en date?

Syns snart igen såklart,

tills dess:
HEJA HEJA DIG och alla dina egenskaper!

//Malin

ps. Du vet att du kan följa bloggen på Bloglovin´ va?

Comments

Permalink

Wow - se Bruce i NY - så coolt! Hans biografi var riktigt fantastiskt tycker jag, likaså en biografi skriven om honom ett par år innan. (Skrivit om båda böckerna.) Har inga tips om hur träffa honom - men ett bra inledande steg är väl att ta kontakt. :-D

Good luck!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.