Mmmmm...

Mmmmm! Som i mamma. Morsdag. Malin. Som i att njuta av rabarberpaj (härodlade rabarber) och vaniljglass (härfixad. Med äkta vaniljstång. Som i att hälsa mera. Mmmmm...

Du som äter paj med dåligt samvete; sluta med det! Stressen över att du har gjort fel val (kanske t o m syndat, som många säger när de äter nåt som inte är nån form av fiberrikt/lchf/gi/lågkalori) gör att du går upp mer i vikt än om du njuter av pajen (eller vad du nu väljer att äta).

Så: njut av dina beslut! Själv gjorde jag paj för att fira att jag är mamma till två coola killar. Och för att fira att jag har en mamma som mycket väl kan vara världens absolut bästa! Och för att jag aldrig har haft så kul på jobbet som jag har sen Malin O och jag startade Hälsa mera. Och för att det är så galet gott! Vänta nu! Det verkar som att jag borde göra fler pajer, eller hur? Eller kanske rentav njuta mer? Utan paj.

Med eller utan paj; njut! Av pajen. Av dina beslut. Av att du är du. Det! är att hälsa mera

Malin L

(Låter ju himla käckt det där med att njuta osv. Ärligt talat: jag njuter ännu mer av pajen och livet i största allmänhet efter 23 km löpning i morse, men det kändes som en helt annan historia;-))

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.