Några varv runt jorden bara!

Hälsa mera

Några varv runt jorden bara. Äntligen är det dags för en bok fullknôkad med löparstories för både vana och ovana, frustrerade, resultatinriktade, njutningslystna, lonesome och tillsammanslöpare. Jag har skrivit en av historierna, resten är skrivna av fantastiska löpare på alla nivåer om alla ämnen som har med löpning att göra, så egentligen skulle man kunna säga att det är en bok om livet? Det som förenar oss skribenter är att vi alla tillhör Sveriges största löparklubb Lonesome Runners. Och att vi älskar löpning. Ibland hatar den. Alltid har den som en del av livet. 

I mitten av november kan du ha ett ex i din hand. Som en av de stolta författarna är det väl på sin plats att jag säger vad jag tycker? Jag tycker att det här är årets julklapp! Köp ett ex av mig (förboka på heja@halsamera.se) för endast 149:-.  Jajamensan, jag signerar gärna!

Mer info om boken: Några varv runt jorden bara

Heja oss!

Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.